RECENZE

VÁŠ NÁZOR JE PRO NÁS DŮLEŽITÝ!

Datum: 21.02.2018 12:09. Pobyt v únoru 2018

Název recenze:: pobyt pro dva
Ubytování:: čisté pokoje
Stravování:: večeře horší
Služby a personál:: milí a ochotní
Okolí hotelu:: krásný výhled na centrum
Jméno/přezdívka:: Pavlína 


Datum: 20.02.2018 16:29 , Termín pobytu: 16. -18.2. 2018

Název recenze:: pobyt hotel FONTÁNA, MARIÁNSKÉ LÁZNĚ
Ubytování:: útulné pokoje, čistota, teplo
Stravování:: velká nabídka
bohatá snídaně s rozmanitostí výběru
nabídka ze 3 druhů večeří
jídlo velmi chutné

Služby a personál:: vstřícnost, ochota
masáže z rukou odborníků

Okolí hotelu:: zajištěné parkování
Jméno/přezdívka:: dagmar 


Datum: 20.02.2018 15:00, Termín pobytu 16. - 18.2. 2018, pokoj 145.

Název recenze:: super
Ubytování:: skvělé
Stravování:: bezvadné
Služby a personál:: přívětivý, vstřícný, prostě super
Okolí hotelu:: nebýt lidí "prasat", kteří odhazují třeba nedopalky na chodník, tak by to bylo fajn
Jméno/přezdívka:: V.Feix 


Datum: 20.02.2018 08:46, Termín pobytu 17. - 19.2. 2018, pokoj 365

Název recenze:: Můj názor nikomu nenutím
Ubytování:: Je to starší hotel mají co dělat snaží se vše dát postupem času dohromady jinak to není nic hrozného myslím že jednou to bude krásný hotel.
Myslím že se nedá všem zavděčit.

Stravování:: Tak jídlo nemělo chybu !
Služby a personál:: Vše super nadstandardní musím chválit.
Okolí hotelu:: V pořádku
Jméno/přezdívka:: Svoboda Pavel / Teplice 


Datum: 18.02.2018 19:16. Termín pobytu 09. - 11.02.2018, pokoj 363.

Název recenze:: Hotel Fontána
Ubytování:: žádná sláva
Stravování:: ušlo to
Služby a personál:: spokojenost
Okolí hotelu:: ušlo to
Jméno/přezdívka:: PETRA BUBNOVÁ


Datum: 18.02.2018 14:26, Termín pobytu 11. - 13.2. 2018, pokoj 367

Název recenze:: Víkend v Mariánských lázní
Ubytování:: Ubytování bylo v pořádku až na obtěžující zápach z koupelny.
Stravování:: Dobrý.
Služby a personál:: Zajímavé osobnosti personálu, samozřejmě v dobrém slova smyslu. Obsluha byla vstřícná. Zklamáním bylo, že jednotlivé procedury byly prováděny přístroji.
Okolí hotelu:: Příjemné lázeňské prostředí. Doporučujeme místní Kozlovnu.
Jméno/přezdívka:: Jarmila Jandová 


Datum: 18.02.2018 14:24, únor 2018.

Název recenze:: dobrý
Ubytování:: ušlo to
Stravování:: výborný
Služby a personál:: dobrý
Okolí hotelu:: nic moc
Jméno/přezdívka:: šumava 


Datum: 16.02.2018 19:00, únor 2018.

Název recenze:: Pravdivá recenze
Ubytování:: Byli jsme vcelku spokojeni , nebyla provedena výměna ručníků po třech inzerovaných dnech . 2 x vynesený koš během 6 dnů. Krásný výhled na město .
Stravování:: Chutná strava v dostačujícím množství formou bufetu. Uvítali bychom polévku k večeři při polopenzi.
Služby a personál:: Chválíme , milí, přívětiví i ochotní hlavně při stravování.
Okolí hotelu:: Oceňujeme blízkost centra a kolonády, parkování u hotelu.
Jméno/přezdívka:: Pyros 



Datum: 16.02.2018 09:36, termín pobytu 13.02. - 15.02.2018, pokoj 466

Název recenze:: wellnes
Ubytování:: spokojenost, čistota
Stravování:: chutné, bohaté snídaně, večeře
Služby a personál:: velmi milý a vstřícný personál
Okolí hotelu:: lázeňské, spokojenost
Jméno/přezdívka:: Milada Škorpíková


Datum: 10.02.2018 10:29, termín pobytu: únor 2018

Název recenze:: celková spokojenost
Ubytování:: Čisto, teplo, dobrá vybavenost pokojů, okna by zasloužila výměnu.
Stravování:: Průměr
Služby a personál:: Služby odpovídaly typu hotelu, personál ochotný, parkování placené, ale nedostatek místa.
Okolí hotelu:: Hotel je v části města, kde je více budov, které potřebují nebo procházejí rekonstrukcí, ale kousek do centra a na hlavní třídu.
Jméno/přezdívka:: Pavla


Datum: 09.02.2018 22:3, termín pobytu: 2.02. - 5.02. 2018 pokoj 367

Název recenze:: spokojenost
Ubytování:: Líbila se mi úprava a čistota pokoje
Stravování:: Snídaně stačila až do večeře
Služby a personál:: Služby jsem nevyužila (pouze manažer nám upravil TV), personál byl milý a sympatický
Okolí hotelu:: hodně starých budov
Jméno/přezdívka:: Inna Mazanets 


Datum: 08.02.2018 20:18, termín pobytu: únor 2018

Název recenze:: Fontána
Ubytování:: Příjemný pokoj s výhledem na město
Stravování:: Pestré, chutné, solidní výběr
Služby a personál:: Odpovídající 3 hvězdičkám. Ve wellnesu velmi ochotný vstřícný empatický personál. V jídelně přívětiví.
Okolí hotelu:: Nádherné vycházky v lesích - stezky Edwardova, Metternichova a další. Chuťově výborný pramen Rudolfův i mariolázeňské oplatky. Pod okny anglikánský kostel, poblíž pravoslavný sv. Vladimíra. Zajímavé muzeum.
Jméno/přezdívka:: Liva


Datum: 08.02.2018 20:10, termín pobytu: únor 2018

Název recenze:: fontána
Ubytování:: dobry v retro stylu
Stravování:: ok
Služby a personál:: ochotní
Okolí hotelu:: zasněžené
Jméno/přezdívka:: Pepi 


Datum: 08.02.2018 15:16, termín pobytu: únor 2018

Název recenze:: Hotel Fontána
Ubytování:: dobré
Stravování:: večeře málo teplé, místo salátu raději pokrájená zelenina a dresink na polití
Služby a personál:: personál ochotný
Okolí hotelu:: blízko do centra
Jméno/přezdívka:: Bigi 


Datum: 05.02.2018 13:23termín pobytu 02.02. - 04.02.2018, pokoj 463

Název recenze:: Ušlo to
Ubytování:: 3
Stravování:: 3
Služby a personál:: 3
Okolí hotelu:: 4
Jméno/přezdívka:: Hana Rektorysová 


Datum: 05.02.2018 12:20, termín pobytu 02.02. - 04.02.2018, pokoj 264

Název recenze:: 264
Ubytování:: ubytování dobré, na pokoji teplíčko, uklizeno, labutě na posteli. :-)
Stravování:: snídaně skvělé, večeře by mohly být teplejší a ne podávané formou bufetu. Chybělo posezení u kávičky a zákusku.
Služby a personál:: bez výhrad, příjemný.
Okolí hotelu:: chtělo by to vylepšit chodník u hotelu, jinak je hotel v pěkném místě, kousíček je vše (park, kolonáda, zastávka trolejbusu, kavárny, procházky po okolí).
Jméno/přezdívka:: RenDan


Datum: 01.02.2018 18:37 termín pobytu 27.01. - 29.01.2018, pokoj 146

Název recenze:: Hotel Fontana Pramen
Ubytování:: Super
Stravování:: Super
Služby a personál:: Služby a personal super jen ani jednou za 4dny nepřišla uklízečka jinak maserky super obsluha super moc příjemný lidičky
Okolí hotelu:: Super výhled na město
Jméno/přezdívka:: Eliška Tichotova 


Datum: 31.01.2018 12:37, termín pobytu: 29. - 31.01. 2018, pokoj 267

Název recenze:: Recenze na hotel Fontána
Ubytování:: Pro nás skvělé ubytování. Sociální zařízení čisté. Splnili naše požadavky na výzdobu pokoje.
Stravování:: Výběr na snídaních i večeřích, za nás maximální spokojenost. Snídaně byly velmi bohaté a večerní výběr ze tří teplých jídel nás také mile překvapil. Navíc bylo jídlo chutné.
Služby a personál:: Co se týče personálu hotelu, můžeme také napsat jen samé klady. Byli velmi příjemní, vstřícní a ochotní.
Okolí hotelu:: Parkoviště by možná stálo za opravu. Co se týče postavení hotelu, byl velmi blízko hlavní třídy a kolonády, takže měl člověk ke všemu kousek. Ideální poloha.
Jméno/přezdívka:: Pavlína Státníková, Jakub Süssmilch 


Datum: 31.01.2018 09:35, termín pobytu: 26.-28.01. 2018, pokoj 464

Název recenze:: hodnocení pobytu
Ubytování:: Spokojenost
Stravování:: Ušlo to

Služby a personál:: Maséři byli super! Číšník v restauraci = žádná sláva.
Okolí hotelu:: Spokojenost
Jméno/přezdívka:: Bartoňová


Datum: 29.01.2018 20:25 

Název recenze:: Welness
Ubytování:: Pokoj čistý uklizený,malá televize, hodně měkká postel.
Stravování:: Snídaně stále stejné, večeře výběr ze tří teplých jídel, pití u večeře za peníze.
Služby a personál:: Vše OK
Okolí hotelu:: V pohodě
Jméno/přezdívka:: Paja 


Datum: 29.01.2018 12:22, termín pobytu: leden 2018.

Název recenze:: wellnes pobyt
Ubytování:: velký pokoj i koupelna, vše čisté
Stravování:: chutné, všeho dostatek
Služby a personál:: vstřícný a ochotný
Okolí hotelu:: nic moc
Jméno/přezdívka:: cívka 


Datum: 29.01.2018 11:37, termín pobytu: leden 2018.

Název recenze:: Welnes pobyt
Ubytování:: Spokojenost
Stravování:: Spokojenost
Služby a personál:: Spokojenost
Okolí hotelu:: Spokojenost
Jméno/přezdívka:: Eva 


Datum: 29.01.2018 09:44 , termín pobytu: 26. - 28.01. 2018, pokoj 267 

Název recenze:: Wellnes pobyt
Ubytování:: Odpovídá nabídce
Stravování:: Super - jen bych uvítal 1x nápoj k večeři, který by měl patřit k polopenzi automaticky. Snídaně bez chyby.
Služby a personál:: Služby OK, Personál OK, Trochu mě udivilo, že jsme platili poplatky obci za 4 lidi, i když jsme byli jen dva, ale to je maličkost.
Okolí hotelu:: Mohlo by se zapracovat na parkování
Jméno/přezdívka:: Milan Řehák

 


Datum: 22.01.2018 12:46, termín pobytu: 15.-20.01.2018
Název recenze:: Hotel Fontána
Ubytování:: Ubytování super,to nemělo chybu.
Stravování:: Trošku slabší večeře, snídaně super.
Služby a personál:: Výborné, spokojenost.
Okolí hotelu:: Krásné prostředí, až bude tepleji určitě se rádi vrátíme.
Jméno/přezdívka:: Macurová Zd. a Dalerová Mar. 


Datum: 21.01.2018 18:27termín pobytu: 15.-17.01. 2018, pokoj 364
Název recenze:: relaxační pobyt
Ubytování:: jednoduše zařízený pokoj, čistý, sociální zařízení v pořádku
Stravování:: chutná strava, klasická česká kuchyně
Služby a personál:: ochotný personál jak v recepci, v restauraci tak i na rehabilitaci
Okolí hotelu:: klidné místo blízko centra
Jméno/přezdívka:: Hana Mašková


Datum: 21.01.2018 17:23 , termín pobytu: 17-19.01.2018

Název recenze:: Ubytování v hotelu Fontána
Ubytování:: Čisto, teplo, klid.
Stravování:: Velice dobrá jídla, poděkování paní kuchařce, umí. Snídaně pestré všeho dostatek.
Služby a personál:: Personál ochotný, milý.
Okolí hotelu:: Vzhledem k zimnímu počasí uklizeno sníh, parkoviště přístupné.
Jméno/přezdívka:: Manželé Hladíkovi 




9.01.2018 Jaroslava, (CZ)

  • Jídlo výborné.Silvestrovský večer výborně připraven.
  • -  Zápach z odpadu ve sprše.


2.01.2018 Iveta s rodinou, (CZ)

  • Hotel pro nenáročné klienty ale s prvotřídními službami a milým personálem...Doporučuji!!!
  • Personál i služby byly téměř nadstandartní, byli jsme spokojeni i s procedurami. Měli jsme výhled na město a o silvestrovské noci to bylo krásné světelné divadlo....Nádhera, lepší konec roku jsme si nemohli přát!!
  • Jediné, co bychom snad vytkli byli velmi měkké postele, ale to je spíše podle jednotlivých zákazníků...my máme rádi tvrdší matrace


02.01. 2018. Ina, (DE)

+ Velmi levný Silvestr na skvělém místě. Velmi velké pokoje a flexibilní personál.   Platba v €. Malý silvestrovský večírek s hudbou a půlnoční bufet bez příplatku!

- Služby v baru - obsluha velmi pomalá.



Datum: 9. 11. 2017 12:28:32 

Dotaz na rezervaci pobytu.


Dobrý den.
Byli jsme ve Vašem hotelu již několikrát a vždy spokojeni.
Bylo by prosím možné zarezervovat (uhradit) pobyt Vital relax - 6 dní /5 nocí pro 2 osoby na červen 2018?
Pokud by to bylo možné pokoj s oknem ke kolonádě.
Předem děkuji za odpověď.
Jiří Šťovíček


2017-09-11. Terka42.

Hotel je postarší, ale ve vnitř je udržovaný. Personál je milý, jídlo dobré. Hotel je v centru velmi blízko kolonády. Parkoviště je vyštěrkované a venkovní. Hotel je ideální na přespání, při cestě za poznáním krás Mariánských lázní a okolí. 


2017-09-07. Lenka,

  • + chutné jídlo, čisto, vynikající masáže, krásný výhled ,dostupnost centra, obsluha v restauraci        
  • neschopnost jedné z recepčních ,žádná zelenina k večeři, vrzající podlaha v      pokoji


Výborný služby

2017-08-23. Ivo Mareš.
Velmi příjemný personál,čisté a pěkné pokoje.  


Jsem moc rád že jsem svůj voucher uplatnil, takovou ochotu od personálu jsem dlouho neviděl. Jsem rád, že jsme tam s dcerou jeli.